0002utnw
0002utnw | © Bulls

Ekspert anbefaler mindre sex og mer klining!

Written by: Tore Aasheim

Published:
Last updated:

Klining kan sette ny fart i et forhold som har begynt å dabbe av. – Klin mer! Sier ekspert.

– Dropp heller rutinesexen og ta en pause fra den delen av sexen som oppleves som en plikt. Bruk tiden til å bli kjent med hverandre på nytt. sier «kline- og kysseekspert» Marte Oraug Skogtrø.
 
Les mer om hennes ekspertområde i Klining er god kommunikasjon!

– Klining er hengivenhet og intimitet, så i stedet for «fredagsknullet», klin heller litt på tirsdag før dere stikker på jobb eller torsdag før dere spiser, eller klin litt på do når dere er borte på fest hos noen, hevder Marte Oraug Skogtrø.
 
– Klin gjerne også litt når dere går og legger dere på kvelden og bli enige om at dere kun skal kline – at dere ikke skal gå videre med den samme vante sexrutinen.

Klining er jo ikke akkurat fælt
– Når dere begge vet at dere kliner for «bare» å kline, og at kliningen i seg selv er målet, vil mange oppleve at kyssingen og kjærtegnene blir mer intense og lidenskapelige – og det er jo ikke akkurat fælt, mener Marte.

Mange typer klining
– Det finnes mange typer klining, forteller Marte. – Du har kjæresteklining, fylleklining ute på byen, du har kliningen som helt klart kommer til å ende i noe mer, du har «etter-sex-klining» – og i det hele tatt kan klining og kyssing brukes til det meste.
 
– Personlig synes jeg vi godt kan gjøre noe mer ut av kliningen. I tillegg til selve munnen kan vi ta i bruk resten av ansiktet, kysse panne, tinning, ører, halsgrop, nakke…

Marte smiler, hun forklarer at det meste er lov. Det finnes nesten ikke grenser for hva hun har hørt folk liker, men hun oppfordrer likevel til å være forsiktig når det gjelder bruk av tennene.

– Jeg har ennå til gode å høre at noen liker å gnisse tennene mot hverandre når de kliner. Dersom man blir ivrig er det lett å skade den andre dersom man biter for hardt.

 
Les også:
Klining er god kommunikasjon
Klining kan være selve lakmustesten på at den du kliner med er verdt å satse på. Klining gir rom for mye mer variasjon enn det man tror.
 
 
  FRA CUPIDOS ARKIV:
Kline-, kysse- og berøringskompetanse
Det handler om nærhet, ømhet, intimitet, sensualitet, nytelse, lyst og tenning som bør oppdages og oppleves.

Related Articles