Nytt nummer ute nå!

Lekes det med brystvorter?

Publisert: 15.07.2016 kl. 00:00 | Oppdatert: 12.12.2016 kl. 15:41

Vi spurte medlemmene i Cupido Club om brystvortelek. – Det kan bli feil-vondt, svarer Kvinne (38). – De kan blåses på, så får jeg stå, sier Mann (28).
Medlemmene i Cupido Club gir gode tilbakemeldinger. Vi fikk som vanlig mange engasjerte svar.
 
De kan blåses på, så får jeg stå
Jeg er stolt hetero, men takker ikke nei til verken analsex eller brystvortelek. Selv har jeg svært følsomme brystvorter. De kan blåses på, så får jeg stå. Lekes de med av en tungespiss blir jeg enda hardere. Og bites de, kan jeg nesten komme ...
Mann (28), Oslo
 
Hadde stor glede av en kjæreste som gikk i bue
(…) jeg har hatt stor glede av å ha en kjæreste som gikk i bue bare jeg pustet på brystvortene hans. Det fantastiske med kroppene våre er at de er så forskjellige, og reagerer så forskjellig.
Kvinne (40) 
© Bulls 0003puq8

Det kan bli feil-vondt
«Dette med brystvorter handler ikke bare om hvor sonen er, men hvordan den kan/skal håndteres. Hvis du kniper hardt og tar brått tak i dem, kan det nok være noen som reagerer med å trekke seg vekk og gå helt i forsvar. Det blir «feil-vondt». Hvis du heller fester grepet ganske rolig, øker presset forsiktig, følger med i ansiktet til den du klyper, så vil dere kunne kommunisere.
Kvinne (38), Akershus

Jo kåtere vi blir - jo hardere klyping tåler vi
Noen av oss er skrudd sammen på en sånn måte at jo kåtere vi blir, jo hardere klyping tåler vi – men fortsatt et jevnt, fast grep, kanskje dra i dem. Ikke dra brått altså, bare fast, rolig drag som blir bittelitt sterkere jo nærmere orgasmen kommer, og den kommer vel gjerne hvis det lekes mellom beina også. Det sier seg selv at det er praktisk med enten flere hender enn to, eller litt leketøy.
Kvinne (27)

Har øvd meg opp til å nyte det
Før var det direkte ubehagelig når noen bare prøvde å kjæle med brystvortene mine, men har øvd meg opp til å nyte det. Veldig følsom! Men tåler også mye, så digger at brystvortene blir dratt i, kløpet i og brukt klyper på.
Kvinne (31)

Glemmes ikke unfer akten - så klart
Brystvortelek er deilig som forspill, men glemmes heller ikke under akten så klart, verkens hans eller mine.
Kvinne (36)

Menn reagrer ekstremt forskjellig
Jeg liker å leke med mannens brystvorter. Og det har forundret meg hvor ekstremt forskjellig menn reagerer på stimulering der. Noen har omtrent ikke følsomme brystvorter, noe jeg syns er litt rart, mens andre er svært følsomme og kan begynne å skjelve og gispe bare man stryker veldig forsiktig over dem …
Kvinne (35)

Noen er heldig utstyrt
Noen har vært så heldig å bli utstyrt med flere erogene soner enn andre. Nyt dem!
Mann (48)


Cupido-redaksjonen spør regelmessig Forum-debattantene i Cupido Club om deres meninger og erfaringer med temaer som skal behandles i bladet Cupido. CC-medlemmenes ytringer publiseres i bladet under vignetten "Enquete".

De utvalgte enquete-utdragene i nettutgaven er samlet i seksjonen
Når CC-medlemmer blir spurt.

 

Hva skal menn med brystvorter?
Det er rett og slett fordi kvinner har det! Og husk at også menns brystvorter er erogene! Brystets kulturhistorie
28.000 år med puppefokus: Det startet som symboler på fruktbarhet og guddommelighet. Gjennom alle tider har bryst vært erotikk.


Amming kan gi orgasme
Én av tre kvinner kan bli seksuelt tent når de ammer, og noen opplever orgasmer. Erotiske følelser ved amming er bra for både mor og barn.


  FRA CUPIDOS ARKIV:
Kline-, kysse- og berøringskompetanse
Det handler om nærhet, ømhet, intimitet, sensualitet, nytelse, lyst og tenning som bør oppdages og oppleves.

Seksualitet
Som voksen i dag har du sannsynligvis fått mangelfull seksualundervisning. Uansett kan det vel være smart med litt påfyll.This article was first publised in Cupido magazine 1/2011.