Nytt nummer ute nå!
PDA 2147 | © Paul Dahlquist

Hvordan fungerer lystknappene dine?

Publisert: 16.05.2017 kl. 00:00 | Oppdatert: 16.05.2017 kl. 00:01

Vi spurte medlemmene i Cupido Club om hvor og hvordan de betjener seg selv. – Kiler meg på mellomkjøttet, sier Mann, Oslo. – Det funker ikke med mindre fantasien er med, sier Kvinne, Troms.
Enhver kropp er utstyrt med lystknapper som fungerer på sine egne, deilige måter. Og sikkert er erfaringer og praksis vidt forskjellige. Men også ganske like, fikk vi vite.
 
Cupido spurte:

1: Hvor på kroppen begynner du å beføle deg selv for å bli tent?
2: Hvordan stimulerer du kroppen din rett før klimaks, for å oppnå de beste orgasmene?


Strammer musklene i magen og onanerer sakte
1. Begynner å stryke under ballene og bakover, samtidig som jeg kiler kukhodet.

2. Stryker fremdeles under ballene, strammer musklene i magen og onanerer sakte. Drar den da hardt og sakte til spruten kommer.
 
Mann (57), Østfold
 
 
Det funker jo ikke med mindre fantasien er med
1. Stryker meg selv på magen, over hofta mens jeg ligger på sida. Det minner meg om følelsen jeg får når en mann gjør det samme. Det funker jo ikke med mindre fantasien er med... Deretter kommer puppene, armene, venusberget... Ubevisst stryker jeg beina over hverandre mens jeg koser.

2. Strammer alt av muskler i kroppen, bruker gjerne en vibb mot klitten. Aldri mot tuppen, men mot "rota". Da kommer de langvarige orgasmene. Idet den tar tak, slapper jeg av i kroppen igjen, og kjenner sammentrekningene bølge. Da spruter jeg gjerne også! Orgasmene varer på denne måten i femten-tjue sekunder, og da lar jeg hendene kose med puppene mine.
 
Kvinne (28), Troms
 
 
Det beste er å ha smurt inn fingeren
1. Jeg kler meg alltid helt naken når jeg skal ha sex med meg selv, legger meg på ryggen med sprikende bein og med noen puter under så jeg halvsitter og kan se meg selv i skrittet. Jeg begynner med å stryke og leke lett med venstrehåndens fingertupper på undersiden av kuken, spesielt området ved strengen. Samtidig kiler jeg på og rundt pungen. Etter litt, når kuken begynner å stå skikkelig, stikker jeg inn høyrehanden mellom mine bein og kiler meg på mellomkjøttet, nedover rumpesprekken og lar langfingeren massere rumpehullet.

2. Griper hele hånden rundt det harde kukskaftet og runker med lange tak samtidig som jeg pirker og masserer rumpehullet med langfingeren på den andre handen. Det beste er å ha smurt inn fingeren, slik at jeg får stukket den inn i rumpa like før jeg kommer.
 
Mann (64), Oslo
 
 
Da er nok hjernen svaret
1. For å bli tent leser jeg gjerne en historie, så da er nok hjernen svaret. Gjerne kombinert med å stryke på min egen hud.

2. Også her er det hodet, ved å fantasere intenst og konsentre meg om den delen av fantasien som tenner meg mest. Litt avhengig av dagsform kan jeg noen ganger bruke en liten vibrerende dildo.

Kvinne (43), Hordaland
 
 
Fortere enn en rakett på nyttårsaften
1. Siden jeg tenner fortere enn en rakett på nyttårsaften går jeg rett til klitten.

2. Glidemiddel, fingrene på klitten og en dildo i musa får meg raskt til orgasmehimmelen. Pluss at jeg spenner alle muskler i kroppen. Det er en orgasmetrigger de lux.
 
Kvinne, 34, Østfold


Cupido-redaksjonen spør regelmessig Forum-debattantene i Cupido Club om deres meninger og erfaringer med temaer som skal behandles i bladet Cupido. De utvalgte enquete-utdragene i nettutgaven er samlet i seksjonen Når CC-medlemmer blir spurt.

 
Les også:
Mannens erogene soner
Mannens erogene soner er mangfoldige, akkurat som kvinnens. Men spør ham ikke hvor de er. Finn dem selv!


Kvinnens erogene soner
Kvinnens erogene soner er mangfoldige, akkurat som mannens. Malena Ivarsson forteller deg hva du kan gjøre med henne.  FRA CUPIDOS ARKIV:
Kline-, kysse- og berøringskompetanse
Det handler om nærhet, ømhet, intimitet, sensualitet, nytelse, lyst og tenning som bør oppdages og oppleves.This article was first publised in Cupido magazine 6/2009.