Ringer av øyelokk og forhud fra en slaktet geit

Published:
Last updated:

En av de eldste penisringene som er funnet stammer fra Kina og er datert til 1300 år f. Kr.

Ringen fra Kina er laget av det tørkede øyelokket til ei slakta geit med øyenvippene vendt utover. Den småknudrete overflata og de myke vippene ga ringen en dobbel effekt, først og fremst selvfølgelig for å øke mannens utholdenhet og størrelse, men også for å skjerpe friksjonen i vagina og stimuleringen av klitten.

Fra 1600-tallet var det japanerne som var mestre i erotisk produktutvikling.

Mye tyder på at våre vestlige medisinmenn oppdaget gamle og glemte erkjennelser da de først ganske nylig avslørte ståpikkens hemmelighet og kunne påvise at det er vevet ved penisroten som forhindrer at blodet som bruser inn i en kåt manns penis ikke renner ut igjen med det samme.

I vår del av verden har det vært vanlig å bruke tørka forhuder – også de gjerne fra geitebukker – som ble strekt og tøyd til riktig fasong og plassert rundt penisrota mens de var fuktige, og sakte trakk seg sammen etter hvert som de ble tørrere. En litt skummel praksis da lær har en tendens til å oppføre seg uforutsigbart under tørking.

Ringer av jern, lær og tre er også beskrevet, men det er geiteforhuden som har fått mest oppmerksomhet. Kanskje i et ørlite maskulint håp om å få overført noe av bukkens store seksuelle kapasitet?

Related Articles