orgasmepilotene
orgasmepilotene |
| © Bulls (C)

Orgasmepilotene: Layaspot

Written by: Penny Playful (kvinne)

Published:
Last updated:

Max kåthetsfaktor!

Testresultat
10 (av 10)
Pluss
  • Enkel å bruke
  • Kvalitetsvibrator: Vakker å se på, deilig å ta og å føle på, og ligger godt i hånden og mot underlivet.
  • Jeg ble veldig erotisk inspirert og har lyst til å leke med denne igjen.
  • Deilig å komme med denne.
Minus
  • Det eneste negative jeg kan finne med den er at den ikke funker like bra i dusjen.

Sexleketøyprodusenten Fun Factory har ord på seg for å levere spennende og deilige vibratorer, og Layaspot er intet unntak. Vibratoren har et nydelig design og den er også like bra i bruk som den ser ut.
Layaspot er designet for å passe perfekt langsetter en kvinnes underliv. Den var super når jeg la meg ned i sengen på ryggen og satt den herlige vibreringen mot klitoris.
Alle kvinners beste venn
Mange vibratorer er ofte slitsomme å holde, og har en tendens til å gli i hånden, men Layaspot er som født til å hvile i en lysten kvinnehånd. Den ergometriske utformingen er også flott når jeg ønsker å tilfredsstille klitten under samleie med partneren min. Layaspot forstyrrer ikke, enten jeg blir tatt i misjonærstilling eller doggy-style. Kort sagt, den er alle kvinners beste venn.
Vibratoren med de tre vibrasjonsprogrammene er lett å bruke og størrelsen gjør at den passer perfekt i de fleste kvinnevesker. Et annet pluss er at silikonmaterialet den er laget av kjennes deilig mot huden, og den blir heller ikke like varm som andre vibratorer.
Egnet også for nybegynnere
Den tåler vann, men jeg personlig var ikke helt fornøyd med ytelsesevnen i dusjen. Det er vanskeligere å bruke den når du står. Lyden er ikke av de verste og du venner deg fort til den. Denne passer alle kvinner, både alene eller sammen med en partner og det at den er lett å bruke gjør den også svært egnet for nybegynnere. Den er helt klart blitt en av mine favoritter!

Related Articles