orgasmepilotene
orgasmepilotene |
| © Bulls (C)

Orgasmepilotene: NomiTang

Written by: NysgjerrigPARx (Par)

Published:
Last updated:

Jeg kommer sjelden eller aldri av vibratorer, men med denne var det umulig å ikke komme.

Testresultat
9 (av 10)

Dette var et deilig lite leketøy som fungerte overraskende bra. Det ble pakket
ut av sin elegante boks og batterier innmontert. Så var det bare å legge seg
til rette og begynne testen.

Med min mann smilende pirret ved siden av begynte jeg med brystene. Den flotte touch-glidebryteren gjorde det kjempeenkelt å justere intensiteten og med den helt unike fasongen kunne jeg la den gli rundt omkring på helt super og effektiv måte. Enten kunne jeg velge å kjenne vibrasjonene mest fra de frekke endene, eller så lot jeg”vingene” legge seg ned mot hud og massere og stimulere et større område.

Ganske raskt lot jeg NomiTang’en finne veien ned mellom bena og la den over mitt allerede våte kjønn. Lot den ligge med den ene deilige enden mot klitten, vingene fulgte lepper og sider ned mot åpingen og den andre enden kunne jeg leke med mot åpningen. Sånn kunne jeg ligge å bare la hånden hvile mot NomiTang og veksle mellom hvor den stimulerte mest – mot lepper, klitt eller inn mot og i musa mi.

Min mann tok etter hvert over styringen slik at jeg bare kunne ligge og nyte. Og jeg er normalt svært lite interessert i alle slags vibratorer. Synes de er kjedelige og gir meg lite. Men denne var annerledes, deilig og sitrende annerledes.

Han vekslet mellom å la den gli helt ned mellom åpningene mine
og så opp igjen så den traff klitten. Så tok han sjansen på å presse den litt inn meg. Forsiktig. For formen gjør at dette ikke er en naturlig innvendig vibrartor. Men likevel var det utrolig deilig. Den brede formen som bredte seg fra den intense enden som så vidt var inni meg gjorde at så mye mer en ellers ble stimulert. Og når han lot den sakte vippe fra side til side, lot den gli opp og over klitten, ned og litt inn, ut og forbi – var det som om alt mellom bena ble intenst stimulert, massert og behandlet samtidig og vekselvis.

Jeg kommer sjelden eller aldri av vibratorer, men med denne var det umulig å ikke komme. Raskere enn vanlig og intenst sterkt! En kjempemorsom, annerledes, dritlekker og effektiv liten sak jeg kommer til å kose meg med alene eller sammen med min mann (eller andre? ;)) mange ganger.

Related Articles