Skinn mot skinn

Written by: Meerschaum

Published:
Last updated:

Hvorfor Cadillac? Er det lyden når døren lukkes med et smekk? Er det linjene? Kromen? Det mytiske rundt dette ikonet fra rockabillytiden? Alt dette, og mer til. Men først og fremst er det en detalj i interiøret som interesserer meg over alt annet. Min aller første erfaring med en Cadillac var da jeg som tenåring hjalp faren min med å renovere gamle biler. Det ble mye rust og vinyl. Mange merker og modeller, men aldri en Cadillac. Hvis det var powerstevne eller bilshow et eller annet sted, var vi alltid på plass. Faderen hevdet alltid av målet med hobbyen var å tjene penger, men det hadde vi aldri for mye av.

Jeg så henne på Mantorp en lørdag i lett yr. En Tahoe blue 1957 Coupe Deville Hard Top. Senket, med to stramme torpedoer som pekte på meg. Faderen sto opptatt under panseret på en chevy med en mulig kunde. Jeg har lyst til å gå frem og legge hånden på lakken. Eieren er visst ikke her.

«Liker du det du ser?»

Hun som spurte hadde mye hår under skautet, prikkete kjole og solbriller, til tross for været.

«Mmm,» nikket jeg, uten å klare å sette ord på det plutselige begjæret.

«Jeg har bare hatt he...

You must be logged in as a VIP member to be able to read the whole story. Login or sign up as a member.

Related stories

Hvordan Sende Erotiske Noveller/Historier Til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send inn din tekst via dette innsendingsskjemaet!