Smykket

Written by: Treskjegg

Published:
Last updated:

Ved siden av deg hørte og kjente du din kjære komme tilbake fra vannet. Kjølige dråper dryppet ned på magen og brystene dine. Men du så ham ikke. Alt du så var de brune øynene hennes. Øynene som så deg, som slukte deg, som så din hemmelighet. Du kjente at du ble våt, at brystvortene strammet seg. Vissheten om at hun kunne se det også var skremmende deilig.

Du så henne allerede da dere kom ned på stranden den formiddagen. Sola stekte, vannet glitret og en sval vind gjorde det levelig til tross for at temperaturen klokka 10 allerede hadde krøpet opp mot 30. Hun lå på ryggen på et stort håndkle, litt tilbaketrukket fra vannet. Naken, som alle på den hvite sandstranda. Du prøvde å ikke glo, men kjente at kroppen hennes sugde til seg blikket ditt. Huden hennes var så mørkt brun at det grenset til svart, du så de definerte musklene i den lange kroppe...

You must be logged in as a VIP member to be able to read the whole story. Login or sign up as a member.

Related stories

Hvordan Sende Erotiske Noveller/Historier Til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send inn din tekst via dette innsendingsskjemaet!