​Kåthet og glede i Ullevål Hageby (2) Mange muligheter

Written by: C. Morlowe

Published:
Last updated:

Eva får opplæring når det gjelder penisringer av Per, Astrid vekker Andreas på en særdeles trivelig måte, mens Per tilbyr Andreas litt ekstraservice senere på dagen. En klient forventer mer av Sigrid enn hun er interessert i å levere, mens Gunnar er i porno-modus, noe Karin ikke er så begeistret for. Her er andre avsnitt i novelleserien "Kåthet og glede i Ullevål Hageby".

De ligger ved siden av hverandre i sengen. Eva har nettopp våknet. Hun kryper over til Roger og legger seg inntil den store, hårete brystkassen hans. Den betyr trygghet for henne. Han snur på hodet, kysser henne på pannen, legger armen rundt henne og slapper av i hennes selskap – såpass mye at det er like før han glir tilbake inn i søvnens myke favntak igjen. Hånden hennes glir ned over magen hans, helt til den treffer på noe hardt.«Det er visst noen som er mer våken enn oss andre,» sier hun...

You must be logged in as a VIP member to be able to read the whole story. Login or sign up as a member.

Related stories

Hvordan Sende Erotiske Noveller/Historier Til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send inn din tekst via dette innsendingsskjemaet!