Sex og svangerskap
Sex og svangerskap | Jordmor Ingvill Dalseg gir tips og råd om sex før, under og etter svangerskapet i det nye nummeret av Cupido. | © Chris Collins, Shutterstock, NTB scanpix

Er det vanlig å tenne på gravide damer?

Published:
Last updated:

​BDSM og samtykke, sex før, under og etter svangerskapet, romerske guder og sexleketøy; det er bare å glede seg til Cupido 2/19!

Neste uke slippes Cupido 2/19 løs i bladhyllene, og også denne gangen har vi utvidet sideantallet for å få med ekstra mye erotikk.

Av fagstoff kan vi nevne en artikkel om BDSM og samtykke, hva kan du egentlig samtykke i og hvor langt kan man dra et samtykke – og ikke minst – når og hvordan kan du trekke tilbake et samtykke. Advokat Halvor Frihagen gir oss noen svar og reiser også noen dilemmaer.

Sex er mye mer enn en aktivitet for å sette barn til verden, men svangerskap og fødsel kan jo som kjent bli et resultat av et samleie. Hvordan står det til med seksualiteten før, under og etter svangerskapet? Jordmor Ingvill Dalseg legger ikke fingrene imellom når hun gir tips og råd.

Arkeolog Astri Karine Lundgren skriver om sex inne romersk religion, og en ting er sikkert, Amor var rimelig ustyrlig og Venus var særdeles lekende. Og mens vi er inne på det historiske, Julie Peakman byr på dildoens historie i denne utgaven av Cupido. Visste du for eksempel at den eldste dildoen som man vet om er 30.000 år gammel?

Vi kjører på med 68 sider breddfulle med helt nye erotiske fortellinger skrevet av våre lesere, samt at det er duket for et nytt kapittel om våre kåte og glade venner i Ullevål Hageby.

Samtidig som Cupido 2/19 kommer i salg 5. juni slippes også 5. kapittel i novelleserien «Kåthet og glede i Ullevål Hageby», både her på Cupido.no under Erotikk, men også som gratis lydbok på Soundcloud. Du trenger ikke registrere deg eller på annen måte forplikte deg for å høre på novellene på Soundcloud.

For deg som ikke har fulgt med fra starten så ligger 1. – 4. kapittel både her på hjemmesiden vår og på egen spilleliste på Soundcloud. Du kan jo korte ned ventetiden med å lese eller høre de fire første kapitlene nå i helga.

Cupido er tilgjengelig der du ellers kjøper blader og magsiner. Du kan også allerede nå laste ned Cupido som e-magasin fra Buyandread.

 
 

Related Articles