InstaCupido
InstaCupido | Nå kan du følge #cupido_magazine på Instagram, få beskjed om Cupido-nyheter og dele dine bilder med oss! | © Cupido, Shutterstock NTB Scanpix

Bli med i Cupido-gjengen på Instagram du også!

Written by: Tore Aasheim

Published:
Last updated:

Følg cupido_magazine på Instagram, følg med på Cupido-nyhetene og del dine bilder med oss.

På vår Instagram-profil skriver vi at "Cupido er et sexpositivt og panseksuelt magasin som uten skam skriver om seksualitet, seksuell helse, kåthet og glede, intimitet og nytelse", og nå vil vi gjerne at du deler dine sexpositive bilder med oss.

Bruk hashtag #cupido_magazine når du laster opp dine bilder og kanskje deler vi nettopp ditt bilde på vår profil. Det viktigste er at du følger oss, vi er fortsatt på vorspiel-stadiget, men på Insta deler vi bilder og nyheter, sextips og bilder fra våre lesere og følgere.

Innimellom nyhetene og bildene vil det også dukke opp overraskelser til deg som følger oss.

Når det gjelder opplasting av sexpositive bilder så er det Instagrams fotoregler som gjelder, og du står ansvarlig for bildene du laster opp - bare så det er sagt.

Få mer ut av Cupido Club: Dersom du er medlem i Cupido Club og ønsker å fremme profilen din, bruker du hashtag #cupido_magazine og skriver CC_DITT PROFILNAVN i teksten på Instagram-bildet.

NB! Bildet må være det samme som du allerede har fått godkjent som profilbilde på Cupido Club. Insta-ansvarlig vil plukke ut og eventuelt poste bilder som passer inn i den genrelle fotoflyten på vår Instagram-konto.

 

Related Articles