BUL 13831-w-web
BUL 13831-w-web | © Bulls

Fire hemmeligheter for fantastisk nytelse

Published:
Last updated:

Veien til nytelsens himler er verken brolagt med sexleketøy, kreative stillinger eller grensesprengende kick. Fantastisk sex starter i din egen hjerne.

Psykologene David Reed og Beverly Anne hjelper par med å finne og øke lysten, og har utviklet en modell utfra Masters and Johnsons teorier om kåthet, lyst og orgasmer, i følge en artikkel i Psychologies. De fire hemmelighetene er:
 
1 - Forførelse
La deg selv bli forført, det starter ved at du føler deg sexy, og så tenker på alt som er forførende ved den andre. Den første du var forelsket i var sannsynligvis en kjendis eller pop-stjerne. Denne klarte å bergta deg uten engang å ha møtt deg. Bruk noe av den samme selv-suggesjonen.
 
2 - De seks sansene
Den sjette sansen, det er intuisjonen din. Bruk alle seks sanser når forførelsen og sexleken har startet. Ikke gå på autopilot: Han liker meg i sexy undertøy, hun liker å bli berørt på brytvortene. Slik kan to elskende begrense seg, og bare bruke noen få sanser. Frikoble deg fra gamle mønster og bruk alle sansene, inkludert den sjette, for å finne nye opphisselser.
 
3 - Overgivelse
Gi deg selv totalt hen til sexen, til øyeblikket og til den andre. Alle hverdagsbekymringer skal forsvinne. Ikke tenk på hverken hvor lenge det er til middag, eller hvor nærme du er orgasmen. Tenk deg en boks ved siden av sengen og putt alle negative tanker der.
 
4 - Refleksjon
Vårt liv er fullt av gjøremål, men skal du virkelig nyte den sexen du har, trenger du også tid til å gjenoppleve den i tankene. Etter sex skal du gjenkalle alt det som var deilig, positivt og pirrende, gjerne flere ganger. Uten å være kritisk. Tenk på hvor mye du verdsetter den deilige episoden, og kjenn at du fullt ut fortjente det.

 
Les også:
Tryggheten kan ruinere sexen
Det er ingen automatikk i at sterk kjærlighet fører til at paret lykkes i senga. For mye trygghet og nærhet kan ødelegge et pars sexliv.

Fra Cupidos arkiv:
Datingtips og forførelseskunst

Ofte går det riktig bra, men like ofte kunne du vel ha gjort en bedre jobb. Er det tilfeldigheter som rår?

Related Articles