Nytt nummer ute nå!

Kvinnens ereksjon kan trenge 20-30 minutters stimulering

Det er egentlig ingen forskjell på «vaginalorgasme», «klitorisorgasme» og «g-punkt­orgasme».

Prostata - Hjernen tur/retur

– Det kan være impulser fra erogent vev i mellomkjøttet, anusåpningen og analveggen som sammen med impulser fra prostata utløser den spesielle lystopplevelsen som noen kaller prostataorgasme.

Det seksuelle under i Pompeii

Freskene og skulpturene som arkeologene gravde ut i Pompeii sjokkerte 1800-tallssamtiden som fant på å kalle det pornografi. Tidligere hadde ingen hatt behov for å sette navn på "denslags".

Nyttig å vite om forhuden

Med støtte i et nordisk barnemedisinsk fagmiljø og med henvisning til FNs barnekonvensjon, foreslo barneombudene i de nordiske landene i 2013 aldersgrense for omskjæring av gutter slik at eventuell omskjæring kan skje med guttens samtykke.

Hva mor og far ikke vet

Mange tenåringer har seksuelle erfaringer og har sex i foreldrenes seng. Men det tror ikke mor og far, viser en amerikansk undersøkelse.

Skyter «skarpt», men mangler krutt

«Anejaculation» er en medisinsk tilstand der menn har høyt spermtall og evne til både reisning og orgasme, men ikke er i stand til å ejakulere.

Ta onani på alvor!

Onani er sunt og deilig, aldeles gratis, gir bra blodsirkulasjon, ventilerer for stress, fungerer som sovemedisin og skifter ut gammel sæd.

K-punkt - for erotisk kiling

Kiling har vært en naturlig del av seksuallivet i Østen siden oldtiden. Her i vest har vi først nå begynt å skrape på overflaten når det gjelder bruken av kiling til erotisk glede.

Hvorfor sex i det fri?

Vi spurte medlemmene i Cupido Club om hva som er kicket ved å ha sex i det fri. – Råskapen kommer sterkere når man har sex ute, svarte Mann, Vestfold. – Faren for å bli oppdaget, svarte Kvinne, Østfold.

Og forresten har jeg faket alle mine orgasmer - helt til nå

Ja, hva sier man til partneren sin når man først har viklet seg inn i en slik løgn?

Heksesabbaten

Heksesabbat eller heksemesse var, ifølge europeisk folketro og katolsk tradisjon i middelalderen og seinere, en fest eller samling der hekser, det vil si trollkvinner og -menn, møtte Djevelen og demonene hans.

Frykten for den kvinnelige seksualiteten

En skrekkelig storm brøt ut på norskekysten 24. desember 1617. «Hav og himmel ble ett … som sluppet ut av en sekk.»

Hår eller ikke hår?

Vi spurte medlemmene i Cupido Club om kjønnshår bør være barbert. – Liker ikke hår i maten, svarte Par fra Oslo. – Må jo se at det er et voksent menneske en har med å gjøre, svarte Kvinne fra Sør-Trøndelag.

Lysten til å være liten

”Pia” og ”Peter” synes det er sexy å leke med alder. Og de er ikke alene. Men for utenforstående kan ageplay være et bedrøvelig ladet ord.

Ramme alvor med badeender og mye annet rart

Nederst i gangen inne på Institutt for klinisk sexologi og terapi i Oslo, finnes et litt annerledes kontor og behandlingsrom.

Jeg ble flink til å skaffe meg orgasmer i badekaret

De tidlige pressorgasmene hjalp meg til å utvikle selvfølelsen. Spenningsorgasmene fylte tomrommet frem til jeg var i stand til å bli skikkelig kjent med meg selv gjennom avslapningsorgasmer

Bondage for nybegynnere

Cupido har besøkt Trondheim og losjen «Sol og Måne» for å lære om bondage. Når sant skal sies så var det flere fordommer mot bondage som ble solid grusa i en mørk kjeller i trønderhovedstaden.

Tradisjonelle par har mest sex

Ektepar som praktiserer en tradisjonell arbeidsfordeling seg i mellom har mer sex enn andre par viser en stor amerikansk undersøkelse.

Hvorfor har sex blitt tabu?

Seksualitet har blitt tabuisert langt ut over anstendighetens grenser, mens åpenhet renvasker seksualiteten og skyller den ren for skam!

Fruen liker godt en ung gutt

Vi spurte medlemmene i Cupido Club om hva slags tanker de har om aldersforskjeller. Meningene var delte. Men når det gjelder forhold bare basert på sex var de fleste enige om at alder spiller ingen rolle.

Kvinner mest vårkåte

Sexlysten varierer etter årstidene hos begge kjønn, og mens kvinner er mest kåte om våren, er mannen på topp i august.

Mest om mat - og litt om menn

Menn er blitt mestre i sanselighet – på kjøkkenet! Hva kommer det av? Og hva gjør de når de skal forføre oss med mat?

Seksuell frihet i middelalderen

Middelalderkvinnene var ikke så undertrykte som mange tror. Mange levde livet når mannen var død.

Hvordan unngå at analsex gjør vondt?

Hvordan unngå at analsex gjør vondt - og hvordan oppnå at analsex gjør godt? En pute under korsryggen gjør underverker, sier Walter Heidkampf som er spesialist og gir gode råd.

Pollen dreper sexlivet

Er du plaget av pollenallergi kan det gå ut over sexlivet. Behandling hjelper - også på sexlysten.

Støy eller stillhet?

Vi spurte medlemmene i Cupido Club om hvordan sexlivet deres høres ut. – Stillheten er det vakreste, svarte Mann (46). – Lyden av vått kvinnekjønn, svarte Kvinne (47).

Tro på sex kan vinne kampen

Kan sex før kampen på fotballbanen, tennisbanen eller i bokseringen, ha en innvirkning på prestasjonsevnen?

Platoniske heteroforhold - "nytt" og risikabelt konsept

Seksuell tiltrekning er vanlig i platoniske forhold, men også potensielt negativt for vennskapet.

Gevinst på erotisk kapital

Er du sexy, får du økt innflytelse på arbeidsplassen. Er du attraktiv, kan du lettere bli rik. Er du den beste elskeren i forholdet, kan du få mest makt i diskusjoner. Du må bare lære deg å bruke din erotiske kapital.

Bonus for gode PC-muskler

Fordelene ved sterk muskulatur i bekkenbunnen er så mange og viktige at det er utrolig at gymlærere og helsemyndigheter ikke har kampanjer for å få folk til å starte å knipe.